Nyheder

Nyheder
 • Facebook
  Mød os på Facebook og vær først til at høre om nyheder, tilbud og  konkurrencer. I øverste højre hjørne på denne hjemmeside kan du finde et logo med et lille f. Tryk på dette, så ryger du direkte til vores facebook side.
 • Test for hjerteorm
  Vi kan nu tilbyde en ny og pålidelig test for hjerteorm.Førhen skulle man samle afføringsprøver for 3 dage i træk, men nu er det nok med en enkelt blodprøve. Kontakt klinikken for mere information og evt. tidsbetilling
 • Kender du FleaTrap ?
  Vi oplever, at der er rigtig mange der slås med lopper i øjeblikket. Udover at man selvfølgelig skal behandle hunden/katten, er der nu kommet hjælp i form af en FleaTrap som hjælper med at fange de lopper der er i hjemmet. (Faktisk er "loppebestanden" normalt fordelt med 5 % som vi ser på dyret, mens 95 % af lopperne er i omgivelserne ) Støvsugning og vask ved min. 60 grader er gode råd og nu kan man så, udover dette, installere en Fleatrap som ved hjælp af særligt LED lys tiltrækker de lopper som findes i boligen. FleaTrap har en rækkevidde på 12 m, den er giftfri, nem at bruge og koster 278 kr. (Indeholder to limplader, som kan skiftes)
 • Bravecto
  Det nyeste indenfor behandling af lopper og flåter hos hunde, er en pille der hedder Bravecto. Den findes i en enkeltstyks pakning og holder i til 12 uger.  Effekten ses indenfor 8 timer på lopper og indenfor 12 timer på flåter. Vær dog opmærksom på at virkningen daler hurtigt efter de 12 uger, så det er vigtigt at behandle på det rette tidspunkt. (Du kan vælge at blive tilmeldt en sms service når du køber produktet.) Pillen er velsmagende og det skulle ikke være et problem at give hunden den.

 • PÅSKELUKKET
  Vi holder lukket i påsken fra tordag d. 24.3.2016 til og med mandag d. 28.3.2016. Begge dage incl.

 

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.