Foder

Kvalitetsfoder fra bl.a. Hills, VetPro og Royal Canin til kæledyr

I vores brede fodersortiment finder du flere af de kendte kommercielle mærker af utrolig god kvalitet med høj duft- og smagelighed af både tør- og vådfoder.

Alt foder har det til fælles, at det indeholder alt, hvad din hund eller kat har brug for ernæringsmæssigt, så den kan holde sig sund og rask. 

 

100 % smagsgaranti på foder

På alt vores foder tilbyder vi 100 % smagsgaranti. Dvs. hvis din hund eller kat ikke kan lide ét givent foder, finder vi en anden løsning, eller du får alle pengene retur. Det gælder både hundemad og kattemad.

Vi fører følgende mærker:

VetPro
Hills (Hills fremstiller også sygdomsfoder)
Specific
Royal Canin
Eukanuba (Enkelte udvalgte produkter)


Diæthåndtering til hund eller kat

Hos Holbæk Dyrehospital tilbyder vi effektiv diæthåndtering til både syge og raske hunde og katte.
I vores serier af sygdomsdiæter finder du foder, som understøtter forskellige sygdomme, herunder:

Overvægt, Sukkersygediæter, Mave- tarmlidelser, Ledstøtte, Nyrelidelser, Leverlidelser, Tandlidelser, Urinvejslidelser, Hud- og allergilidelser, Hjertelidelser, Aldring af hjernen hos hund, Rekonvalecens

Vi holder os løbende opdateret, og er jævnligt på kurser for at dygtiggøre os i foderviden. Du er altid velkommen til at rette henvendelse til en af vores veterinærsygeplejersker eller dyrlæger for råd og vejledning.

 

Akut brug for hjælp?

Hvis du har akut brug for hjælp, kan vi også klare dette. Ring ind på 59 43 73 67 og aftal nærmere. Vores telefon besvares altid, lige meget hvornår du ringer. Vi har et samarbejde med 6 andre dyrehospitaler, herunder Odsherred Dyrehospital og Mørkøv dyrehospital, så der vil altid være en dyrlæge at få fat på, også selvom vi har lukket.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.