Foder

Kvalitetsfoder fra bl.a. Hills, VetPro og Royal Canin til kæledyr

I vores brede fodersortiment finder du flere af de kendte kommercielle mærker af utrolig god kvalitet med høj duft- og smagelighed af både tør- og vådfoder.

Alt foder har det til fælles, at det indeholder alt, hvad din hund eller kat har brug for ernæringsmæssigt, så den kan holde sig sund og rask. 

100 % smagsgaranti på foder

På alt vores foder tilbyder vi 100 % smagsgaranti. Dvs. hvis din hund eller kat ikke kan lide ét givent foder, finder vi en anden løsning, eller du får alle pengene retur. Det gælder både hundemad og kattemad.

Vi fører følgende mærker:

VetPro
Hills (Hills fremstiller også sygdomsfoder)
Specific
Royal Canin
Eukanuba (Enkelte udvalgte produkter)

Diæthåndtering til hund eller kat

Hos Holbæk Dyrehospital tilbyder vi effektiv diæthåndtering til både syge og raske hunde og katte.
I vores serier af sygdomsdiæter finder du foder, som understøtter forskellige sygdomme, herunder:

Overvægt, Sukkersygediæter, Mave- tarmlidelser, Ledstøtte, Nyrelidelser, Leverlidelser, Tandlidelser, Urinvejslidelser, Hud- og allergilidelser, Hjertelidelser, Aldring af hjernen hos hund, Rekonvalecens

Vi holder os løbende opdateret, og er jævnligt på kurser for at dygtiggøre os i foderviden. Du er altid velkommen til at rette henvendelse til en af vores veterinærsygeplejersker eller dyrlæger for råd og vejledning.

Foder til kanin eller marsvin

Vi tilbyder også kvalitets hø og foder til marsvin og kaniner fra mærket: Burgess Excel. Hvis ikke vi har den ønskede variant hjemme, er vi altid villige til at bestille den hjem til dig.

Læs mere om korrekt fodring af kaniner i menuen til venstre. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.