Hundefoder

Hundefoder i høj kvalitet - kun det bedste foder til hunde.

Hos Holbæk Dyrehospital forhandler vi kun hundefoder i høj kvalitet. Det betyder, at din hund får lige netop det, den har brug for ernæringsmæssigt, så den kan holde sig sund og rask. Vi har både tørfoder og vådfoder fra forskellige mærker herunder Hills, Royal Canin og Vetpro. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten her på klinikken - hverken på foderet eller behandlinger.

Livsstilsdiæt og sygdomsdiæt

Udover almindeligt kvalitets hundefoder har vi også mulighed for at give din hund en livsstilsdiæt eller sygdomsdiæt. Vejer din hund lidt for meget eller er den syg, så hjælper vi med at få den tilbage på rette kurs igen, så den bliver frisk og sund. Med en slankekost tilbyder vi samtidig, at du kan få vejet og målt din hund til hver en tid.

100 % smagsgaranti

Da vi går op i kvalitet, og at dyrene har det bedst muligt, har vi 100 % smagsgaranti på vores foder. Det betyder, at hvis din hund ikke kan lide et givent produkt, får du alle pengene retur for varen, eller vi finder et andet til dig. Derved er du sikker på at finde noget foder, som passer til din hund, og som den kan lide.

I tvivl om hvilket foder du skal vælge?

Vi står altid klar med professionel rådgivning til dig og din hund. Du kan kontakte os på 59 43 73 67 eller kommer fordi butikken, hvor vi guider dig til det bedste hundefoder.
Foder, skåle og andre ting til hunde kan også købes online via vores webshop.
Vores klinik er beliggende i Holbæk, men i vores webshop kan du også bestille foder til de omkring liggende kommuner som fx Odsherred.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.