Kattefoder

Kvalitetsfoder til din kat

Hos Holbæk dyrehospital går vi meget op i kvalitet, hvilket er grunden til, vi kun sælger kattefoder af høj kvalitet. Vi forhandler blandt andet mærkerne Hills, VetPro, Specific og Royal Canin, som alle sammen er af rigtig høj kvalitet.

Svært ved at vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilket foder man skal købe til sin kat, hvilken smag det skal have, og hvilke næringsstoffer der skal være i det. Men bare rolig, vi hjælper dig! Vi tilbyder professionel rådgivning, hvor vi finder den bedste løsning til din kat, så den får alle de næringsstoffer, som den skal have for at være sund og rask.
Vi tilbyder også 100 % smagsgaranti på kattefoder. Så hvis din kat ikke kan lide det pågældende foder, du har købt, kan du enten få pengene retur, eller vi kan finde et andet produkt til dig.

Specialkost til din kat

Hvis din kat er syg eller trænger til en diæt, så tilbyder vi også dette i vores webshop. Vi har både livsstilsdiæter og sygdomsdiæter, hvor vi går ind, og tilpasser diæten til lige netop din kat, og hvad den har brug for.

Akutte problemer?

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores telefon er døgnåbent, så du har også mulighed for at få fat på os ved akutte problemer. Ring ind på 59 43 73 67, og få oplyst, hvilket af dyrehospitalerne i området, som har den pågældende døgnvagt. Vi har et vagtsamarbejde med 6 andre dyrehospitaler, herunder blandt andet Odsherred dyrehospital og Kalundborg dyrehospital, hvor vi skiftes til at have akutmodtagelsen.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.