Forsikring

Forsikring

Ansvarsforsikring
Er du hundeejer, er det et lovkrav, at du skal tegne en ansvarsforsikring på din hund. En ansvarsforsikring dækker dit ansvar som hundeejer, hvis din hund gør skade på andre personer eller deres ting.
Du skal være opmærksom på, at hos nogen forsikringsselskaber, kræves der en udvidet ansvarsforsikring ved nogle former for træning m.m.
Derudover er der mulighed for at tegne en sygeforsikring eller livsforsikring til din hund.

Er du katteejer, er der ingen lovkrav om ansvarsforsikring, men du kan sygeforsikre din kat.

Er du ejer af et mindre kæledyr såsom kanin, marsvin, fugl, krybdyr m.m. er der hos nogle forsikringsselskaber også mulighed for at sygeforsikre det.

Sygeforsikring
Denne type forsikring er god at have, fordi den dækker en del af de uforudsete udsigter du kan risikere at få, hvis uheldet er ude og dit kæledyr bliver sygt eller kommer til skade.

Holbæk Dyrehospital anbefaler at du tegner en sygeforsikring til dine dyr, da den giver dig ro til at fokusere på det vigtigste, nemlig at dit kæledyr får de nødvendige undersøgelser og behandling og forhåbentligt bliver hurtigt rask igen. Det kan være en god ide at undersøge markedet. Både med hensyn til pris, dækning og race, Vi står selvfølgelig altid klar med rådgivning for dig og dine dyr.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.