Ny hvalp

Ny hvalp?

Tillykke med din nye hvalp.

Sundhedsundersøgelse og vaccination
Der laves en sundhedsundersøgelse og hvalpen vaccineres. Din hvalp skal vaccineres 2 gange med 4 ugers mellemrum. Der findes idag vacciner mod en lang række sygdomme. Borrelia, Rabies, Kennelhoste osv. Vi laver et individuelt tilpasset vaccinationsprogram til netop din hvalps behov. Hvis hvalpen skal med til udlandet, skal den også vaccineres mod rabies.

Bekæmpelse af parasitter
Ved undersøgelsen ser vi om din hvalp f.eks. har lopper, øremider eller hårsækmider.

Ormekure
Alle hvalpe bliver smittet med spolorm fra deres mor. Det er vigtigt, at du som ny ejer behandler din hvalp med ormekur.

Fodring
Her er det vigtigt at sørge for et godt foder med råvarer af en god kvalitet uden unødvendige tilsætningsstoffer. Vi forhandler flere gode fodermærker og der er selvfølgelig 100% smagsgaranti på alt vores foder. Din hvalp får en foderprøve med hjem ved 1. besøg.

ID-mærkning
Det har siden 1993 været lovpligtigt at få sin hund id-mærket med mikrochip eller tatovering. Id mærkningen samt registreringen i Dansk Hunderegister skal ske inden hvalpen er 8 uger gammel.   

Forsikring
Alle hvalpe skal have tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring, som dækker de skader, den evt. måtte komme til at udøve på andre hunde, personer eller materielle ting.
Desuden kan du med fordel tegne en sygeforsikring, der dækker, når din hund bliver syg eller kommer til skade.

Tandskifte
Dyrlægen undersøger om tandstillingen er normal, eller om der er under- eller overbid. Du skal være særlig opmærksom på, at der ikke er "dobbelte hjørnetænder". Så snart du ser den blivende hjørnetand, skal mælke-hjørnetanden være løs. Ellers skal mælke-hjørnetanden opereres ud.

Husk: vi har altid gratis tandtjek.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.