Røntgen

Røntgen

Vi har digital røntgen på klinikken og bruger det rigtig meget i vores hverdag.

På Holbæk Dyrehospital tager vi mange røntgenbilleder, ikke kun af hunde og katte, men også af fugle og krybdyr. Meget ofte vil det være nødvendigt at bedøve dyret, for at det kan ligge helt stille, så vi kan tage så præcist et billede som muligt.

Digitalt røntgen
Vi har digitalt røntgen, både til at tage billeder af kroppen og til at tage billeder af tænderne. Det betyder bl.a., at vi kan zoome ind på enkelte områder og se detaljer mere præcist uden at skulle tage mange billeder, som man skulle tidligere. Billederne kan også hurtigt sendes videre til vurdering hos dyrlæger, som vi samarbejder med, hvis hunden f.eks. skal have lavet en kikkert-undersøgelse af et led.  

Vi kan tage røntgenbilleder af hofter, albuer og skuldre og sende dem til vurdering i Dansk Kennel Klub (DKK) eller tilsvarende klub. Man skal huske at have købt en rekvisition på DKK's hjemmeside i forvejen, denne skal nemlig udfyldes i forbindelse med røntgen-fotograferingen og sendes sammen med billederne.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.